Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació

Ports gratuïts per comandes superiors a 60-€

Clica i entra al nostre Facebook

Compra online

Nounat és una botiga creada l'any 2000, som al centre de Manresa, ens dediquem a la venda de puericultura i mobiliari infantil.

Nounat, s'ha convertit en una botiga referent a la nostre ciutat i ara comencem un nou camí amb la nostre renovada pàgina web. Tenim un tracte molt professional, ja que som un equip d'especialistes per mirar d'aconsellar-vos el millor possible. Moltes gràcies per la seva elecció.

Informació

Si tens algun dubte o qüestió pots trucar a la botiga i t'atendrem com si estiguessis aquí

tel 93 872 05 03

Quina cadira de cotxe hem de comprar pels nostres fills?


Sempre que anem a comprar una cadira de cotxe hem de saber el pes que fan els nostres fills. Depenent del pes, haurem de triar entre els diferents grups de cadires.


Grup 0


 

Conegut popularment com a “Maxicosi” és l’opció recomanada pels enginyers tècnics en seguretat. La cadira va del naixement fins els 13Kg ó fins els 75cm. (depenent de l'homologació)

El bebè viatja d’esquena a la marxa, de tal manera que en cas d’impacte frontal, el cap quedaria recolzat en aquest, minimitzant les conseqüències de l’impacte a les vèrtebres cervicals. Es col·loca en els seients posteriors del vehicle (hi ha excepcions), si es tingués que posar en el seient de l’acompanyant, s’ha de tenir en compte de deconectar l'airbag.

Cadira Grup 0+1 R44


 

Aquest tipus de cadira es pot utilitzar des de el néixer fins als 18Kg. (uns 4 anys aproximadament). En aquest cas, el bebè viatja a contra marxa fins els 13Kg de pes, desprès depenrnt del model, podem continuar fins els 18Kg a contramarxa o li fem la volta i la col·loquem en el sentit de la marxa fins els 18Kg.

Hi ha models que es poden lligar amb cinturons, amb Isofix o amb els 2 sistemes depenet del cotxe.


Cadira Grup 0+1 R129


 

Son cadires on hi ha aplicada la nova normativa de trànsit R129 que és molt més estricte. Aquesta nova normativa contempla pel sol fet d'obtenir l'homologació els xoc frontal, el lateral i el volcatge.

 

Una nova manera de mesurar la validesa de la cadira, la qual passa de kilograms a centímetres. Així doncs les cadires de grup 0+1, són de 40 a 105cm. Sent obligatòries a contra marxa fins els 15 mesos. Desprès d'aquesta edat, encara s'aconselli continuar a contramarxa, en alguns models, les podríem posar a favor de la marxa.

Tots els models i-Size de 40 a 105cm. es lliguen al cotxe amb Isofix. No hi ha possibilitat de lligar-los amb cintuó de seguretat.

Grup 1


 

Aquestes cadires s’utilitzen de 9 a 18kg o de 60 a 105cm, depenent la normativa a aplicar, es col·loquen en el sentit de la marxa o be a contramarxa i el bebè es lligarà amb un arnès de 5 punts.

La cadira es subjecte al cotxe mitjançant cinturó de segretat o bé amb el sistema Isofix.

Grup 2-3


 

Conegut amb el nom d’elevador aquesta cadira de seguretat la farem servir per a un bebè de 15 a 36kg o de 100 a 135-150cm, depenent de la normativa. On es subjectarà el bebè directament amb el cinturó de seguretat del cotxe. Els elevadors poden ser amb respatller o bé solament la base. Encara que és molt aconsellable els que tenen respatller, ja que la protecció que ens dóna en cas d’impacte lateral és molt superior i el guiat del cinturó fernt que tingui l'alçada idonia.

La cadira es subjecte al cotxe mitjançant el cinturó de seguretat i/o amb el sistema Isofix.


Grup 0+,1, 2 i 3


 

Cadira multigrup, serveix des del naixement fins els 36Kg. Es tracta d'anar traient reductors a mesura que el bebè vagi creixent. Tenen una seguretat bona, però no tant excel·lent com la cadira dissenyada per l'edat que te el vostre bebè.

La cadira es pot subjectar depenent del model amb cinturo o bé Isofix. El bebè anirà lligat amb l'arnes de 5 punts o cinturó de seguretat depenent del pes que tingui.


Grup 1, 2 i 3


 

Són cadires que tenen una utilització molt més amplia, ja que podrem col·locar el bebè des de els 9Kg fins els 36Kg. Solen ser a favor de la marxa. Hem de tenir en compte que són cadires on el grau de seguretat no és tant alt, ja que és molt difícil de donar el mateix grau de seguretat a un bebè de 9kg. que a un nen de 36Kg., quedant el primer grup sense tanta protecció.

El sistema de subjecció pot ser, depenet del model, amb cinturons o bé amb Isofix.

Grup 1-2


 

Aquestes cadires s’utilitzen de 9Kg fins els 24Kg. Actualment solen ser cadires pures a contra marxa. Normalment els bebès aniran lligats a la cadira amb un arnes de 5 punts.
Aquest grup de cadires poden anar lligades al cotxe amb cinturons o bé amb el sistema Isofix.
Nounat
Nou, 21 -23, Baixos
08241 - Manresa (Barcelona) 
938720503
Fax:938720503
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
VISITA'NS TAMBÉ A
n° visites: 902348
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de Contacte , en pocs dies rebràs una resposta.

Pagament segur amb paypal